רק בשר זכיינות מסעדת גריל בשר

רק בשר זכיינות

רק-בשר-זכיינות-לוגו-שקוף

רשת מסעדות בשר משובחת וחוויה קולינרית

רק-בשר-זכיינות-לוגו-שקוף

"רק בשר" בשר משובח וחוויה קולינרית

את רשת רק בשר הקים דני ברנד, קיבוצניק חקלאי, בשנת 2008. אהבתו לבשר הולידה קונספט לכאורה ממש טבעי עם המון אהבה, מקצועיות וכבוד לבשר.

  • הלקוח בוחר את נתח הבשר שלו מתוך ויטרינה שקופה מלאת כל טוב. הלקוח מקבל המלצות, ובהתאם לכך מבצע את בחירתו.
  • הלקוח בוחר את גודל המנה והוא ובוחר הרבה כי יצר התאווה משתולל מול הבשר הפרוש לפניו.
  • הלקוח בוחר את מידת העשייה של הבשר. 
  • ליין תפקיד בעל המשקל כבד במסעדת "רק בשר". היין הוא הטקס שלנו לקדם את האורחים.
    היין מקבל את פני האורחים משפיע על מצב רוחם ומגלה להם מי אנחנו באמת
רק-בשר-זכיינות-לוגו-שקוף

"רק בשר" הסניפים והחזקות שלנו

את הסניף הראשון שלנו הקמנו ברחוב סלמה בתל אביב. הופתענו לשמוע מלקוחות שהם הגיעו במיוחד למסעדה מכל פינה בזכות הקונספט שהוא הדרך שלנו.
הביקוש גדל ומאז נפתחו מסעדות רק בשר נוספות ברמת החייל בתל אביב, במושבה הגרמנית בחיפה, ובאזור התעשייה הישן בראשון לציון.

עם השנים הרשת פתחה סניפים חדשים ובמקביל גם הרחיבה את מגוון פעילויותיה בהם

  • הוקם מועדון חברים שמונה היום כ- 100,000 חברים
  • הוקם שירות קייטרינג לבית הלקוח
  • הוקמו סדנאות בשר המיועדות לחובבי בשר מושבעים
  • פסטיבל בשר אחת לחודש 
  • בכל מסעדה אטליז של מכירת בשר טרי הביתה

 

רק-בשר-זכיינות-לוגו-שקוף

רק בשר זכיינות לסניפים חדשים

  • היום, אחרי 4 מסעדות רווחיות ו- 10 שנות פעילות הגיע הזמן להמשיך להתרחב. ברשת רק בשר יעסקו בשנים הקרובות בפיתוח מסעדות נוספות בזיכיון.

מה אנחנו מחפשים?

  • זכיין אשר בוערת בו התשוקה והשאיפה להיות בעל עסק מצליח בענף המסעדנות. 
  • חרוץ ומוכן לעבודה קשה ומתגמלת.
  • אמין וישר בעל יכולת ניהול, תקשורת בין אישית טובה והנעת עובדים, תודעת שירות מפותחת.
  • אהבת המקצוע והקולינריה.
  • אדם אשר מעוניין לקבל ולאמץ קונספט מנצח ומערכת נהלים המייצרת פלטפורמה מוכחת ומצליחה.
  • להיות חלק ממשפחת רק בשר המתרחבת.
  • איתנות פיננסית.

 

רק-בשר-זכיינות-לוגו-שקוף

"רק בשר" מה אנחנו מציעים?

מעוניין להיות זכיין ורוצה לדעת מה אנחנו מציעים?

  • להיות חלק מרשת מסעדות רק בשר
  • להיות בעלים של מסעדת גריל בשר עם קונספט שאנשים אוהבים
  • ליווי צמוד בכל שלבי ההקמה משלב איתור המיקום ועד לפתיחת המסעדה שלך.
  • ליווי ותמיכה צמודים בשלבי ההרצה של העסק.
  • הנחיה מקצועית צמודה להצלחה בכל תחומי הפעילות של המסעדה: 
    הסכמי סחר בלעדיים עם ספקים.
    השתייכות למותג מוביל ומעטפת שיווקית – מיתוגית ארצית.
    הקניית ידע בתפעול שוטף באופן מקצועי במטבח ובפלור (מרחב האירוח) לתוצאות מהגבוהות בענף
  • השקעה קטנה יחסית למקובל בענף המסעדנות.

רוצה לשמוע עוד? מלא פרטייך וניצור קשר בהקדם לתיאום פגישת היכרות